Вопросы-ответы Интервью Все записи

1

Кирилюк Віктор, пользователь 1ua
Віктор Кирилюк
Тема: Політика і влада

витяг з протоколу

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

14 липня 2015 року                                                                           № 48/5

 

Про затвердження ставок земельного податку та пільг щодо земельного податку, що сплачується на території населених пунктів Прилуцької сільської ради

 

Відповідно до п. 24, 35 ч. 1 ст. 26 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні, підп. 10.1.1 п. 10.1 ст. 10, п. 12.3 – 12.5 ст. 12, п. 30.5 ст. 30, ст.ст. 269 – 284, Податкового Кодексу України, Закону України Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, згідно технічної документації з нормативно грошової оцінки земель сіл Прилуцьке, Дачне, Жабка, Сапогове виготовленої Державним підприємством Волинський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою затвердженої рішеннями Прилуцької сільської ради № 20/7, 20/8, 20/9, 20/10, від 07 грудня 2012 року, висновків постійної депутатської комісії, яка здійснює повноваження щодо реалізації державної регуляторної політики про відповідність проекту регуляторного акта вимогам статей 4 і 8 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, пропозицій уповноваженого органу щодо здійснення державної регуляторної політики та рішення постійної комісії щодо їх врахування, а також зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань щодо регуляторного акта, сільська рада   

в и р і ш и л а:

 

1.        Затвердити Положення про податок на майно в частині земельного податку (додаток).

2.        Встановити ставки земельного податку та пільги щодо його сплати на території населених пунктів Прилуцької сільської ради згідно Положення про податок на майно в частині земельного податку, затвердженого пунктом 1 цього рішення.

3.        Для повного обліку платників земельного податку землевпоряднику Назарчук К. Д. подати до Ківерцівської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області дані про використання земель населенням сільської ради та списки осіб, які звільнені від сплати земельного податку.

4.        Організацію виконання та контроль за правильністю нарахування, повнотою та своєчасністю сплати податку здійснює Ківерцівська об’єднана державна податкова інспекція ГУ ДФС у Волинській області.

5.        Оприлюднити дане рішення протягом 10 днів з дня його прийняття.

6.        Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Сільський голова                                                                           В.Г.Кирилюк

Назарчук 97842

З оригіналом згідно

Секретар сільської ради                                                               Г.А.Попович

 

 

 


Додаток

до рішення Прилуцької сільської ради № 48/5 від 14.07.2015

 

Положення про податок на майно

в частині земельного податку

 

І. Платники податку

1.               Власники земельних ділянок, земельних часток (паїв);

2.               Землекористувачі.

ІІ.  Об'єкти оподаткування земельним податком

1.       Земельні ділянки, які перебувають у власності або користуванні;

2.       Земельні частки (паї), які перебувають у власності.

ІІІ. База оподаткування

1.       Нормативна грошова оцінка земельних ділянок з урахуванням коефіцієнта індексації, визначеного відповідно до порядку, встановленого Податковим Кодексом України.

2.       Площа земельних ділянок, нормативну грошову оцінку яких не проведено.

ІV.  Ставка земельного податку за земельні ділянки в межах

та за межами населених пунктів Прилуцької сільської ради

1.       Ставка земельного податку в межах населених пунктів Прилуцької сільської ради за 1 гектар сільськогосподарських угідь у відсотках від їх нормативної грошової оцінки встановлюється в таких розмірах:

1) Рілля:

с. Прилуцьке – 0,5 %,

с. Дачне – 0,5 %,

с. Сапогове – 0,5 %,

с. Жабка 0,5 %,

1)      Сіножаті – 0,1%

2)      Пасовища – 0,1%

3)      Багаторічні насадження – 0,1%

2.       Ставка земельного податку в межах населених пунктів Прилуцької сільської ради за 1 гектар житлової забудови встановлюється у відсотках від їх нормативно – грошової оцінки в таких розмірах:

с. Прилуцьке – 0,1 %,

с. Дачне 0,1 %,

с. Сапогове – 0,1 %,

с. Жабка 0,1 %.

3.       Ставка земельного податку за землі за межами населених пунктів сільськогосподарського призначення для ріллі встановлюється в розмірі 0,2 % від нормативно – грошової оцінки.

4.       Ставка земельного податку за землі комерційного призначення, громадського призначення встановлюється в розмірі 1% від нормативно – грошової оцінки.

5.       Ставка земельного податку за землі енергетики, промисловості, транспорту (крім земель залізничного транспорту) та зв’язку встановлюється в таких розмірах:

1% – за земельні ділянки, нормативно – грошову оцінку яких проведено;

5% – за земельні ділянки, які розташовані за межами населених пунктів та нормативно-грошову оцінку яких не проведено.

6.       Ставка земельного податку за землі залізничного транспорту  встановлюється в таких розмірах:

1% – за земельні ділянки, нормативно – грошову оцінку яких проведено;

4% – за земельні ділянки, які розташовані за межами населених пунктів та нормативно-грошову оцінку яких не проведено.

V. Пільги із сплати податку

1. Від сплати податку звільняються фізичні особи:

1)      Інваліди першої і другої групи;

2)      Фізичні особи, які виховують трьох і більше дітей віком до 18 років;

3)      Пенсіонери (за віком);

4)      Ветерани війни та особи, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»;

5)      Фізичні особи, визнані законом особами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

2. Звільнення від сплати податку за земельні ділянки, передбачене для відповідної категорії фізичних осіб пунктом 1 розділу V цього Положення, поширюється на одну земельну ділянку за кожним видом використання у межах граничних норм:

1)      Для ведення особистого селянського господарства - у розмірі не більш як 2 гектари;

2)      Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) – не більш як 0,25 гектара;

3)      Для індивідуального дачного будівництва – не більш як 0,10 гектара;

4)      Для будівництва індивідуальних гаражів – не більш як 0,01 гектара;

5)      Для ведення садівництва - не більш як 0,12 гектара.

3. Від сплати податку звільняються на період дії єдиного податку четвертої групи власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі за умови передачі земельних ділянок та земельних часток (паїв) в оренду платнику єдиного податку четвертої групи.

4. Від сплати податку звільняються:

1)      органи державної влади та органи місцевого самоврядування, спеціалізовані санаторії України для реабілітації, лікування та оздоровлення хворих, військові формування, утворені відповідно до законів України, Збройні сили України, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів;

2)      дитячі санаторно-курортні та оздоровчі заклади України незалежно від їх підпорядкованості, у тому числі дитячі санаторно-курортні та оздоровчі заклади України, які знаходяться на балансі підприємств, установ та організацій;

3)      релігійні організації України, статути (положення) яких зареєстровано у встановленому законом порядку, за земельні ділянки, надані для будівництва і обслуговування культових та інших будівель, необхідних для забезпечення їх діяльності, а також благодійні організації, створені відповідно до закону, діяльність яких не передбачає одержання прибутків;

4)      дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади, заклади культури, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, фізичної культури та спорту, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів;

5)      комунальні підприємства територіальної громади Прилуцької сільської ради;

6)      санаторно-курортні та оздоровчі заклади громадських організацій інвалідів, реабілітаційні установи громадських організацій інвалідів;

7)      громадські організації інвалідів України, підприємства та організації, які засновані громадськими організаціями інвалідів та спілками громадських організацій інвалідів і є їх повною власністю, де протягом попереднього календарного місяця кількість інвалідів, які мають там основне місце роботи, становить не менш як 50 відсотків середньооблікової чисельності штатних працівників облікового складу за умови, що фонд оплати праці таких інвалідів становить протягом звітного періоду не менш як 25 відсотків суми загальних витрат на оплату праці. Зазначені підприємства та організації громадських організацій інвалідів мають право застосовувати цю пільгу за наявності дозволу на право користування такою пільгою, який надається уповноваженим органом відповідно до http://zakon4.rada.g... target='_blank'>Закону України „Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні”.

5. Якщо платники податку, які користуються пільгами з цього податку, надають в оренду земельні ділянки, окремі будівлі, споруди або їх частини, податок на такі земельні ділянки та земельні ділянки під такими будівлями (їх частинами) сплачується на загальних підставах.

6. Ця норма не поширюється на бюджетні установи у разі надання ними будівель, споруд (їх частин) в тимчасове користування (оренду) іншим бюджетним установам, дошкільним, загальноосвітнім навчальним закладам незалежно від форм власності і джерел фінансування.

VІ.  Земельні ділянки, які не підлягають оподаткуванню

земельним податком.

1.  Не сплачується податок за:

1)      Сільськогосподарські угіддя зон радіоактивно забруднених територій, визначених відповідно до закону такими, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи (зон відчуження, безумовного (обов'язкового) відселення, гарантованого добровільного відселення і посиленого радіоекологічного контролю), і хімічно забруднених сільськогосподарських угідь, на які запроваджено обмеження щодо ведення сільського господарства;

2)      Землі сільськогосподарських угідь, що перебувають у тимчасовій консервації або у стадії сільськогосподарського освоєння;

3)      Землі дорожнього господарства автомобільних доріг загального користування - землі під проїзною частиною, узбіччям, земляним полотном, декоративним озелененням, резервами, кюветами, мостами, штучними спорудами, тунелями, транспортними розв'язками, водопропускними спорудами, підпірними стінками, шумовими екранами, очисними спорудами і розташованими в межах смуг відведення іншими дорожніми спорудами та обладнанням, а також землі, що знаходяться за межами смуг відведення, якщо на них розміщені споруди, що забезпечують функціонування автомобільних доріг, а саме:

а)       паралельні об'їзні дороги, поромні переправи, снігозахисні споруди і насадження, протилавинні та протисельові споруди, вловлюючі з'їзди, захисні насадження, шумові екрани, очисні споруди;

б)       майданчики для стоянки транспорту і відпочинку, склади, гаражі, резервуари для зберігання паливно-мастильних матеріалів, комплекси для зважування великогабаритного транспорту, виробничі бази, штучні та інші споруди, що перебувають у державній власності, власності державних підприємств або власності господарських товариств, у статутному капіталі яких 100 відсотків акцій (часток, паїв) належить державі;

4)      Земельні ділянки кладовищ, крематоріїв та колумбаріїв.

5)      Земельні ділянки, надані для будівництва і обслуговування культових та інших будівель, необхідних для забезпечення діяльності релігійних організацій України, статути (положення) яких зареєстровано у встановленому законом порядку.

VІІ.  Особливості оподаткування платою за землю

1.     Прилуцька сільська рада встановлює ставки плати за землю та пільги щодо земельного податку, що сплачується на території населених пунктів Прилуцької сільської ради.

14 июля 2015

Кирилюк Віктор, пользователь 1ua
Віктор Кирилюк
Тема: Політика і влада
проект


ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про скасування рішень

Відповідно до п. 15 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, у зв’язку із невиконанням рішень Прилуцької сільської ради та з метою утримання в належному стані водного об’єкту і прибережної смуги, забезпечення надходжень по сплаті орендної плати за землю та розглянувши заяву гр. Леоненка В.І., сільська рада в и р і ш и л а:

1. Скасувати рішення Прилуцької сільської ради:
1.1. № 26/14 від 24.12.2005 р „Про розгляд заяви гр. Леоненка В.І.”;
1.2. № 9/16 від 09.03.2007р. “Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для риборозведення та створення зони відпочинку гр. Леоненку В.І.”;
1.3. № 10/15 від 01.04.2007 р „Про внесення змін у рішення Прилуцької сільської ради від 09.03.2007р. № 9/16 “Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для риборозведення та створення зони відпочинку гр. Леоненку В.І.”;
1.4. № 21/13 від 15.02.2008 р. „Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для риборозведення та створення зони відпочинку підприємцю Леоненку В.І.”;
1.5. № 24/61 від 26.06.2008 р. „Про погодження затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки наданої для риборозведення та створення зони відпочинку гр. Леоненку В.І.”;
1.6. № 31/16 від 27.04.2009 р. „Про підготовку висновку підприємцю Леоненку В.І. про погодження місця розташування об’єкта – зони відпочинку ”;
1.7. № 33/48 від 16.10.2009 р. „Про розгляд заяви гр. Леоненка В.І.”.
1.8. № 36/35 від 23.03.2010 р. „Про розгляд заяви гр. Леоненка В.І.”.
1.9. № 2/29 від 07.12.2010 р. „Про розгляд заяви гр. Леоненка В.І.”.
2. Доручити сільському голові Кирилюку В.Г. звернутися до Волинської обласної ради щодо скасування рішення обласної ради № 7/25 від 27.12.2006 р. „Про надання в оренду водних об’єктів місцевого значення” в частині надання в оренду водного об’єкту Леоненку Віталію Івановичу, оскільки він немає можливості займатися цим видом діяльності.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про затвердження містобудівного обґрунтування розташування об’єкту – індивідуального житлового будинку, господарської будівлі та гаража в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області гр. Мерлін В.М. та надання дозволу на розподіл земельної ділянки

Відповідно до п. 42 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, 20, 38 Земельного кодексу України, Закону України „Про основи містобудування”, ДБН Б. 1.1-4-2009 „Склад, зміст, порядок розроблення погодження та затвердження містобудівного обґрунтування”, Постанови Кабінету Міністрів України від 11.04.2002року № 502 “Про затвердження порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши містобудівне обґрунтування розташування об’єкту – індивідуального житлового будинку, господарської будівлі та гаража в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області та заяву гр. Мерлін В.М., сільська рада в и р і ш и л а :

1. Затвердити гр. Мерлін Вірі Максимівні містобудівне обґрунтування розташування об’єкту – індивідуального житлового будинку, господарської будівлі та гаража в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області на земельній ділянці площею 0,25 га (з розподілом 0,13 га для обслуговування існуючого житлового будинку, 0,12 га – для обслуговування проектного житлового будинку, господарських будівель та споруд, що перебуває у її власності (державний акт на право приватної власності на земельну ділянку серія ЯД № 309437 від 02.06.2008 року).
2. Надати дозвіл гр. Мерлін В.М. на розподіл земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с. Прилуцьке по вулиці Радянській за рахунок земельної ділянки, що перебуває у власності – для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, на дві земельні ділянки: 0,13 га для обслуговування існуючого житлового будинку, 0,12 га – для обслуговування проектного житлового будинку, господарських будівель та споруд.
3. Гр. Мерлін В.М.:
3.1. дотримуватись обов’язків власників земельних ділянок відповідно до ст. 91 Земельного кодексу України;
3.2. виготовити дублікат Державного акта на право власності замість втраченого.
4. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Романюк Катерині Юріївні внести зміни в земельно-облікові документи.


проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про затвердження містобудівного обґрунтування розташування об’єкту – двох індивідуальних житлових будинків в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області гр. Крупському М.Т. та надання дозволу на зміну цільового призначення і розподіл земельної ділянки

Відповідно до п. 42 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, 20, 38 Земельного кодексу України, Закону України „Про основи містобудування”, ДБН Б. 1.1-4-2009 „Склад, зміст, порядок розроблення погодження та затвердження містобудівного обґрунтування”, Постанови Кабінету Міністрів України від 11.04.2002року № 502 “Про затвердження порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши містобудівне обґрунтування розташування об’єкту – двох індивідуальних житлових будинків в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області та заяву гр. Крупського М.Т., сільська рада в и р і ш и л а :

1. Затвердити гр. Крупському Матвію Трохимовичу містобудівне обґрунтування розташування об’єкту – двох індивідуальних житлових будинків в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області на земельній ділянці площею 0,52 га (державний акт на право приватної власності на земельну ділянку серія ВЛ № 050438 від 13.09.2004 року).
2. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,52 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с. Прилуцьке, вул. Молодіжна гр. Крупському Матвію Трохимовичу за рахунок земельної ділянки, що перебуває у власності – для ведення особистого селянського господарства (Державний акт на право власності на земельну ділянку ВЛ № 050438).
3. Гр. Крупському М.Т. проект землеустрою щодо відведення зміни цільового призначення земельної ділянки подати на розгляд сесії сільської ради у встановленому законом порядку.
4. Надати дозвіл гр. Крупському М.Т. на розподіл земельної ділянки площею 0,52 га.
5. Гр. Крупському М.Т.:
5.1. дотримуватись обов’язків власників земельних ділянок відповідно до ст. 91 Земельного кодексу України;
5.2. виготовити дублікат Державного акта на право власності замість втраченого.
6. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Романюк Катерині Юріївні внести зміни в земельно-облікові документи.

проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки та відведення земельної ділянки гр. Артюху М.М. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с. Прилуцьке, вул. Богуна Ківерцівського району Волинської області

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 20, 91, 116, 118, 121, 126 і п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України „Про Землеустрій”, постанови Кабінету Міністрів України від 11.04.2002р. № 502 „Про порядок зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян та юридичних осіб”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши проект землеустрою щодо відведення зміни цільового призначення земельної ділянки та заяву гр. Колошко Н.Я., сільська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити гр. Артюху Михайлу Миколайовичу проект землеустрою щодо:
1.1. зміни цільового призначення;
1.2. відведення земельної ділянки
загальною площею 0,0932 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с. Прилуцьке, вул. Богуна Ківерцівського району Волинської області.
2. Надати гр. Артюху М.М. у власність земельну ділянку площею 0,0332га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с. Прилуцьке вул. Богуна за рахунок земель резерву Прилуцької сільської ради ненаданих у власність та користування за цільовим призначенням землі сільськогосподарського призначення – землі житлової та громадської забудови.
3. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,06га з ведення особистого селянського господарства на цільове призначення – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за цільовим призначенням – землі житлової та громадської забудови в с. Прилуцьке вул. Богуна, що є у власності гр. Артюха М.М. згідно Державного акта на право власності на земельну ділянку серії ЯД № 330644.
4. Гр. Артюху М.М.:
3.1. оформити право власності на земельну ділянку відповідно до ст. 126 Земельного кодексу України;
3.2. виконувати обов'язки землевласника відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.
3.3. виготовити вихідні дані на проектування об’єктів архітектури;
3.4. перед початком будівництва отримати дозвіл у ВАТ „Волиньобленерго”, УГГ та ЦЕЗ № 3 ВАТ „Укртелеком”.
4. Організації, що виготовлятиме технічну документацію на земельну ділянку у власність позначити проходження кабельних ліній електрозв’язку на плані, що буде виданий.
5. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Романюк Катерині Юріївні внести зміни в земельно-облікові документи.



проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) гр. Шаманській Н.О.

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 20, 91, 126 Земельного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 11.04.2002р. № 502 “Про порядок зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян та юридичних осіб”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, заяви громадян, розглянувши проект землеустрою щодо відведення зміни цільового призначення земельної ділянки та заяву гр. Шаманської Н.О., сільська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити гр. Шаманській Наталії Олександрівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) площею 0,1322га в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області.
2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,1322га з ведення особистого селянського господарства на цільове призначення – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за цільовим призначенням – землі житлової та громадської забудови, в тому числі ріллі – 0,1322 га в с. Прилуцьке, що є у власності гр. Шаманської Н.О. згідно Державного акта на право власності на земельну ділянку серії ЯД № 279548.
3. Гр. Шаманській Н.О.:
3.1. оформити право власності на земельну ділянку відповідно до ст. 125 Земельного кодексу України;
3.2. виконувати обов'язки землевласника відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.
3.3. виготовити вихідні дані на проектування об’єктів архітектури;
3.4. перед початком будівництва отримати дозвіл у ВАТ „Волиньобленерго”, УГГ та ЦЕЗ № 3 ВАТ „Укртелеком”.
4. Організації, що виготовлятиме технічну документацію на земельну ділянку у власність позначити проходження кабельних ліній електрозв’язку на плані, що буде виданий.
5. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Романюк Катерині Юріївні внести зміни в земельно-облікові документи.


проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про розгляд листа заступника начальника Ківерцівської МДПІ

Відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 288 розділу ХІІ Податкового кодексу України від 02.12.2010 р., ст. 19, п. 3 ст. 21 Закону України „Про оренду землі” розглянувши лист заступника начальника Ківерцівської МДПІ № 1442/10/15-423 від 16.08.2011 р., сільська рада в и р і ш и л а:



1. Внести зміни в рішення Прилуцької сільської ради № 15/11 від 15.12.2004 р. „Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ТзОВ „СВ-БУД” та п. 5 викласти в такій редакції:
5. Встановити товариству з обмеженою відповідальністю „СВ-БУД” орендну плату за користування земельними ділянками щорічно в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки з врахуванням коефіцієнту індексації.
2. Доручити сільському голові Кирилюку В.Г. від імені сільської ради внести зміни в договори укладені з ТзОВ „СВ-БУД” 22.02.2005 р. нотаріусом Кузьміч Н.В. (Р№ 308 та 311).
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про земельні спори

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 158-161 Земельного кодексу України, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши та заяви гр. Сидорчук Г.М. та Чигрин Л.О., сільська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на облаштування дороги шириною 4 м зі сторони вул. Лісної в с. Прилуцьке до земельної ділянки Сидорук Галини Миколаївни.
2. Доручити спеціалісту сільської ради Романюк К.Ю. спільно з організацією, що має відповідну ліцензію відновити межі земельної ділянки Чигрин Любові Олексіївни (роботи провести за рахунок заявника).


проект


ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про розгляд заяв громадян – членів товариства садоводів-любителів „Мічурінець”

Відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 35, ч. 1 п. „в” ст. 121 Земельного кодексу України та розглянувши заяву гр. Калугіна Ф.Г., рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, сільська рада в и р і ш и л а:

1. Прилуцька сільська рада не заперечує щодо передачі гр. Олійник Людмилі Валентинівні у власність земельну ділянку для ведення садівництва площею 0,06га дільниця 75 квартал 30.
2. Організаціям, що виготовлятимуть технічну документацію на передачу земельної ділянки у власність, позначити проходження кабельних ліній електрозв’язку на плані, що видається власнику (землекористувачу).


проект


ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/


Про оголошення конкурсу щодо передачі в оренду водного об’єкту місцевого значення

Відповідно до п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, рішення Волинської обласної ради від 19.02.2002 року № 23/17 “Про затвердження Положення про умови проведення конкурсу щодо передачі водних об’єктів місцевого значення в оренду землекористувачам”, розглянувши заяву гр. Літвінчука О.В. та з метою утримання в належному стані водного об’єкту та прибережної смуги, сільська рада в и р і ш и л а:

1. Оголосити конкурс на передачу в оренду водного об’єкту місцевого значення, що знаходиться в селі Прилуцьке загальною площею 4,88 гектарів.
Інформація про водний об’єкт:
розміщений з правої сторони автошляху Мамалига-Чернівці-Доманово-Брест
глибина — 0,5-0,8м
ширина — 172м
довжина — 460м
стартовий розмір орендної плати — 657 грн.
місце проведення конкурсу — с. Прилуцьке, сільська рада.
2. Конкурс провести після закінчення місячного терміну з дня опублікування оголошення в друкованих засобах масової інформації.
3. Перед проведенням конкурсу провести громадські обговорення.


проект


ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про затвердження технічної документації та передачу земельних ділянок у власність

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 33, 40, 91, п. 2 118, 120, п. „б” та „г” ч. 1 121 Земельного кодексу України, ст. 19, 56 Закону України „Про землеустрій”, постанови Кабінету Міністрів України від 05.08.2009 року № 844 „Деякі питання реалізації права власності на землю громадянами України у 2009 році”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяви громадян, сільська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічний звіт із землеустрою щодо видачі Державних актів на право власності на земельні ділянки та передати безоплатно у власність земельні ділянки громадянам відповідно до додатку.
2. Зазначеним громадянам:
2.1. дотримуватись обов’язків власників земельних ділянок відповідно до ст. 91 Земельного кодексу України;
2.2. оформити право власності на отримані у власність земельні ділянки відповідно до ст. 125 Земельного кодексу України.
3. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Романюк К.Ю внести зміни в земельно-облікові документи.

Додаток
до рішення Прилуцької
сільської ради
від 14.10.2011р. № 9/


С П И С О К

громадян, яким затверджено технічну документацію та
передано земельні ділянки у власність


п/п Прізвище, ім’я, по-батькові Місце розташування земельної ділянки Передається у власність, га в тому числі
для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд, га для ведення особистого селянського господарства, га
1. Круліковський Сергій Йосипович с. Прилуцьке Жовтнева 0,0800 - 0,0800
2. Шикула Ігор Миколайович, зобов’язати гр. Шикулу І.М. перенести загорожу відповідно до технічної документації, оскільки вона розташована на землях загального користування – дорозі с. Прилуцьке Степова 0,1200 0,1200 -
3. Сюх Василь Петрович с. Жабка, вул. Санаторна 0,1338 0,1338 -


проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/


Про розгляд питання щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність гр. Яковлєву Ю.Г.

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 19, 33, 91, 116, 118, 121 і п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 19, 50 Закону України про Землеустрій, розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Яковлєву Ю.Г. та взявши до уваги Висновок № 149 від 24.06.2011р. районної комісії з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою, сільська рада в и р і ш и л а:

1. Не заперечувати щодо затвердження гр. Яковлєву Юрію Григоровичу проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 0,20га для ведення особистого селянського господарства за межами с. Сапогове на території Прилуцької сільської ради Ківерцівського району Волинської області.
2. Не заперечувати щодо передачі гр. Яковлєву Ю.Г. у власність земельної ділянки площею 0,20га за межами с. Сапогове на території Прилуцької сільської ради Ківерцівського району Волинської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення Прилуцької сільської ради для ведення особистого селянського господарства.
3. Гр. Яковлєву Ю.Г. звернутися до голови Ківерцівської районної державної адміністрації для затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність.


проект



ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про розгляд заяв громадян по наданню дозволу на розробку проекту землеустрою щодо передачі в оренду земельної ділянки

Відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, 36 Земельного кодексу України, Бюджетного кодексу України, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяви громадян, Прилуцька сільська рада в и р і ш и л а:

1. Прилуцька сільська рада не заперечує щодо надання дозволу гр. Приходько Юрій Гордійович на розробку проекту землеустрою щодо передачі в оренду земельної ділянки площею 0,20га біля м’ясокомбінату за межами с. Прилуцьке терміном на 5 років для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу.
2. Рекомендувати Ківерцівській райдержадміністрації встановити орендну плату громадянам за користування земельними ділянками в розмірі 3% від нормативно грошової оцінки вартості землі в рік;
3. Зобов’язати громадян вказаним в п. 1 даного рішення укласти договір оренди на надані їм в оренду земельні ділянки протягом двох місяців з дня коли дане рішення вступить в силу

проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/


Про розгляд клопотання канцлера консисторії УПЦ КП Волинської єпархії

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, п. „в” ч. 2 ст. 92, 118, 126 Земельного кодексу України, розглянувши клопотання канцлера консисторії УПЦ КП Волинської єпархії, сільська рада в и р і ш и л а:

1. Скасувати рішення Прилуцької сільської ради № 27/12 від 19.12.2008 р. „Про розгляд клопотання настоятеля церкви І.Хрестителя с. Прилуцьке”.
2. Надати релігійній громаді церкви святого Івана Хрестителя Української православної Церкви Київського Патріархату дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо передачі в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0,25га для будівництва і обслуговування храму і храмових споруд Ківерцівського району Волинської області.
3. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки УПЦ КП святого Івана Хрестителя подати на розгляд сесії сільської ради у встановленому порядку.


проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/


Про розгляд заяви Парафіяльної громади с. Жабка

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, п. „в” ч. 2 ст. 92, 118, 126 Земельного кодексу України, розглянувши заяву Парафіяльної громади с. Жабка, сільська рада в и р і ш и л а:

1. Надати парафіяльній громаді на честь Св.Апостола Іоанна Богослова с. Жабка православної Церкви дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо передачі в постійне користування земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування церкви Ківерцівського району Волинської області.
2. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки УПЦ Св.Апостола Іоанна Богослова подати на розгляд сесії сільської ради у встановленому порядку.


проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про взяття на облік громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва

Відповідно до пункту 34 статті 26 Закону України 'Про місцеве самоврядування в Україні', статті 12 Земельного кодексу України, Положення “Про порядок надання в селах Прилуцької сільської ради (Прилуцьке, Дачне, Сапогове, Жабка) земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва за рахунок земель населеного пункту, не наданих у власність і користування” затвердженого рішенням Прилуцької сільської ради від 01.04.2007р. № 10/5 із наступними змінами та доповненнями, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяви громадян, сільська рада в и р і ш и л а:

Взяти на облік громадян, які бажають отримати земельну ділянку для індивідуального житлового будівництва, а саме:
1. Дудкевич Назарій Олександрович
2. Наконечний Ярослав Григорович

проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації та встановлення меж земельних ділянок, що є у власності громадян

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 19, 33, 39, 40, 96, 118, 121, 126, пункту 12 розділу Х „Перехідні положення” Земельного кодексу України, п. „и”, „і” ст. 25 Закону України „Про землеустрій”, розглянувши архівні витяги з рішень Прилуцької сільської ради, заяви громадян, сільська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо проведення інвентаризації та встановлення меж земельних ділянок площею 0,3447га в с. Прилуцьке, в тому числі для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд 0,25 га та для ведення особистого селянського господарства 0,0947 га, яка знаходилася у власності гр. Лукашук Тетяни Матвіївни згідно державного акту серії І-ВЛ № 011210 виданого 20.11.1996р. за Р№ 162 та належить Шевченко Лідії Леонідівні відповідно до свідоцтва про право на спадщину за законом НВ 0500383 від 11.12.1997 р.
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо проведення інвентаризації та встановлення меж земельних ділянок площею 0,2095га в с. Прилуцьке, в тому числі для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд 0,125 га та для ведення особистого селянського господарства 0,0845 га, яка знаходилася у власності гр. Паржизек Емілії Емануїлівни згідно державного акту серії ІV-ВЛ № 017193 виданого 09.10.1996р. за Р№ 137 та належить Околіт Лідії Вячеславівні відповідно до рішення Ківсерцівського районного суду Волинської області від 21.07.2010 р.
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо проведення інвентаризації та встановлення меж земельної ділянки площею 0,1331га в с. Жабка, в тому числі для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд 0,1331 га, яка знаходиться у власності гр. Бондарук Алли Миколаївни згідно державного акту серії ЯД № 300494 виданого 15.02.2008р. за Р№ 010809400067.

4. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Романюк К.Ю внести зміни в земельно-облікові документи.

проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про надання фізичній особі-підприємцю Оларю І.М. дозволу на розміщення малої архітектурної форми

Відповідно до статті 25 Закону України 'Про місцеве самоврядування в Україні', пункту 10 частини 1 статті 10 Закону України 'Про благоустрій населених пунктів', Порядку розміщення малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2009 року № 982, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву підприємця Оларя І.М., сільська рада в и р і ш и л а:

1. Надати фізичній особі-підприємцю Оларю Івану Михайловичу, який проживає за адресою: с. Прилуцьке, Дністрянського, 8, дозвіл на розміщення малої архітектурної форми (торгівельний павільйон), біля його магазину „Іванта” по вулиці Травневій, 1 в с. Прилуцьке, строком на ___________.
2. Фізичній особі-підприємцю Оларю І.М.:
2.1. матеріали щодо естетичного вигляду малої архітектурної форми погодити в управлінні містобудування та архітектури;
2.2. підтримувати належний зовнішній вигляд споруди, чистоту і порядок на території, визначеній проектом відведення земельної ділянки, та території, яка прилягає до відведеної в користування земельної ділянки по периметру на відстані 10 метрів, якщо відстань між земельними ділянками менше 10 метрів – до середини відстані.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища та спеціаліста Прилуцької сільської ради Романюк К.Ю.




проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про розгляд заяви щодо припинення права користування земельною ділянкою



Відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12 Земельного кодексу України, розглянувши заяву гр. Брошко М.В., сільська рада в и р і ш и л а :

Не заперечувати гр. Брошко Марії Володимирівні щодо припинення права користування земельною ділянкою з земель запасу площею 0,09га для ведення особистого селянського господарства за межами с. Жабка.

проект

ПРИЛУЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 14 жовтня 2011 року с. Прилуцьке № 9/

Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність

Відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, розглянувши заяви громадян, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, заяви громадян, сільська рада в и р і ш и л а:


1. Надати дозвіл за рахунок земель резервного фонду на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки:
1.1. гр. Шуляк Марії Олексіївні площею 0,0147га у власність для особистого селянського господарства в с. Прилуцьке по вулиці Богуна;
1.2. гр. Подібко Євгену Юрійовичу площею 0,15 га у власність для особистого селянського господарства в с. Прилуцьке „Біля точки”;
2. Громадянам зазначеним в п. 1 подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розгляд сесії сільської ради у встановленому порядку.

20 сентября 2011


1


  Закрыть  
  Закрыть